Aday Öğrenci Spor Bursu Başvuru Formu

Spor Bursu

Üniversite spor takımlarında yer alan, ilgili branşta üniversiteyi temsil eden ve Lisans Burs Yönergesinde https://my.khas.edu.tr/uploads/files/mevzuat/lisans-burs-yonergesi6.pdf belirtilen şartları sağlayan sporcu öğrencilerimize farklı oranlarda Sporcu Bursu verilmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin Aday Öğrenci Sporcu Bursu Başvuru Formu’nu doldurması gerekmektedir. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan ve Milli Sporcuları kapsayan protokol kapsamında 2023–2024 Eğitim ve Öğretim Yılında verilecek olan “Millilik Bursu” Üniversite Burs Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda belirlenir ve aday öğrenciye tercih dönemi bitimi öncesinde yazılı bilgi verilir. Millilik Bursunda takım kontenjanlarına göre öncelikli branşlar; kürek, yüzme, eskrim, squash, basketbol, voleybol, tekwando, güreş, karate, judo, yelken, atletizm, kayak, satrançtır. Başvurular Aday Öğrenci Sporcu Bursu Başvuru Formu doldurularak yapılacaktır. Sonuçlar formda belirtilen iletişim adresine iletilecektir.

Son başvuru tarihi: 3 Ağustos 2023

Aday Öğrenci Spor Bursu Başvuru Formu